41محصول یافت شده
نمایش
فیلتر
  • بیسکوییت سنجدی حقیق

    فروشنده : ارگانیک ترین

    بیسکوبیت سنجدی حقیق ترکیبی از آرد میوه و هسته سنجد،آرد کامل گندم به همراه سبوس،آرد نخودچی،زرده تخم مرغ،عسل،شیره انگور،عصاره مالت،کره محلی،روغن شحم،گلاب می باشد .

    بیسکوبیت سنجدی حقیق برای کودکان، نوجوانان، زنان باردار و شیرده و حتی دیابتی ها مناسب می باشد و سرشار از ویتامین های K و C می باشد .

    بیسکوبیت سنجدی

  • پودر شیرین کننده آشپزی بیلو

    فروشنده : ارگانیک ترین

    عموما شیرینی جات و دسرهای خوشمزه مانند کیک، مربا، بستنی، شله زرد، حلوا و … با شکر شیرین می شوند. طعمی که دلپذیر است ولی متاسفانه سلامتی بدن را تهدید می کند، پودرشیرین کننده بدون شکر و کم کالری آشپزی بی‌لو یک جایگزین سالم و طبیعی برای شکر در آشپزخانه شماست که شیرینی خود را ازگیاه استویا می گیرد. با این پودر بدون نگرانی از آسیب های شکر مانند اضافه وزن یا بالا رفتن قند خون، می توانید از تهیه و پخت انواع شیرینی و دسر سالم لذت ببرید.

    با پودرشیرین کننده بدون شکر و کم کالری آشپزی بی‌لو می‌توانید مربا،کیک و هر خوراکی خوشمزه دیگری که در آن شکر استفاده می شود را با این شیرین کننده جایگزین کنید، همین طور تنها ۲۲.۵ kcal انرژی دارد و نه تنها باعث چاقی و اضافه وزن نمیشه، بلکه نگرانی شما را نسبت به افزایش قند خون یا فشار خون را حذف می کند. جالب است بدانید طعم و ظاهر این محصول تا حد زیادی شکر بوده اما عوارض و خطرات قند-شکر را ندارد. فارغ از اینکه به دیابت یا بیماری های قلبی و عروقی مبتلا هستید یا خیر، ما به شما پیشنهاد می کنیم اگر به فکر سلامتی و آینده خود هستید از این محصول طبیعی و کم نظیر حتما استفاده کنید.

    •  جایگزین شکر
    • طبیعی و گیاهی
    •  برپایه استویا
    •   طعم و ظاهر مشابه شکر

    بیلو

  • پودر عصاره مالت جو به مالت

    01
    فروشنده : ارگانیک ترین

    عصاره مالت حاصل از پخت دانه های جو جوانه زده به شکل پودر نیز فرآوری می شود، که قابلیت نگهداری محصول را بالا برده و جهت مصارف خانگی مناسب می باشد. این پودر دارای انواع ویتامین ها و املاح معدنی بوده و یک ماده غذایی ارزشمند می باشد. همچنین به علت داشتن رطوبت پایین قابلیت نگهداری طولانی¬تری از عصاره مالت مایع داشته و جابجائی و حمل و نقل آن نیز بسیار راحت تر و ایمن تر می باشد.

    خواص پودر عصاره مالت به مالت :

    • دارای انواع ویتامین های گروهB  بوده و یک ماده مقوی کاملا” طبیعی برای همه افراد به خصوص ورزشکاران و کودکان در حال رشد می باشد.
    • حاوی ویتامین E می باشد. این ویتامین اکسیر جوانی نامیده می شود و برای حفظ سلامتی پوست و مو بسیار مفید می باشد.
    • حاوی مواد معدنی مانند مس، کلسیم، منیزیم می باشد.
    • حاوی اسید فولیک و آهن می باشد و جهت درمان کم خونی قابل استفاده است.
    • حاوی فیبر بوده و یک مکمل بسیار مناسب برای کمک به هضم و جذب غذا و سلامتی دستگاه گوارش می باشد. همچنین ملین بوده و سبب کاهش سرطان روده و افزایش میزان جذب مواد غذایی در روده می گردد.
    • در متابولیسم چربیها در بدن مؤثر بوده و میزان کلسترول خون را به مقدار قابل توجهی در افراد بیمار کاهش می دهد.

      موارد مصرف پودر عصاره مالت به مالت:

      • به دلیل داشتن قند لازم برای سوخت وساز بدن یک ماده انرژی زای طبیعی و یک جایگزین مناسب برای مکمل های شیمیایی موجود جهت مصرف ورزشکاران می باشد.
      • جهت بر طرف نمودن ضعف عمومی و همچنین ارتقاء رشد در کودکان بسیار کارآمد می باشد.
      • به عنوان یک مکمل غذایی برای مادران باردار مفید است و موجب افزایش شیر مادران شیرده می شود.
      • در لبنیات و بستنی برای ایجاد عطر، طعم و غنی سازی استفاده می شود. همچنین این ترکیبات در بستنی از تشکیل کریستال یخ و کریستاله شدن شکر جلوگیری می کند.
      • شیرین می باشد و گزینه مناسبی جهت استفاده به عنوان جانشین قند و شکر در چای و شربت برای همه افراد به ویژه افراد دیابتی (زیر نظر پزشک) است.
      • با در نظر گرفتن ویژگی های فوق العاده می توان از آن به منظور غنی سازی نان، کیک و بیسکویت های خانگی استفاده کرده و علاوه بر افزایش زمان ماندگاری، عطر و طعم آنها را نیز بهبود بخشید.
      • یک شیرین کننده طبیعی می باشد و می توان از آن در تهیه سوپ ها، سس و دسر استفاده نمود.
      • به همراه شیر و عسل، آبمیوه و خرما و یا شیر موز، یک غذای مقوی برای کودکان در حال رشد و ورزشکاران می باشد.
  • خرمای مضافتی ارگانیک 650 گرمی مانادیت

    فروشنده : ارگانیک ترین

    خرمای ارگانیک نوابی از نظر انرژی بینظیر ترین میوه در ایران است. خرمای ارگانیک دارای ویتامین هایی میباشد که ضد سرطان هستند.

    خوردن خرمای ارگانیک برای رفع سوء هاضمه و کم خونی بسیار مفید است.

    از خواص این میوه بهشتی ارگانیک این است که در این خرمای ارگانیک آهن فراوانی وجود دارد و مصرف آن از کمبود آهن در بدن جلوگیری میکند.

    خرمای مضافتی ارگانیک به دلیل ارگانیک بودن محصول قیمت آن با سایر خرماهایی که در سوپر مارکت ها به فروش میرسد کاملا متفاوت است.

    زیرا روش برداشت این محصول از سایر خرماها متفاوت بوده و کار بسیار سختی میباشد.

    در خرمای مضافتی ارگانیک ازهیچ نوع مواد شیمیایی یا کود و سم استفاده نمیشود.

    درخت خرمای ارگانیک به همین دلیل است که آفت زدگی بسیار زیادی دارد و به سختی این محصول ارگانیک را برداشت میکنند. این محصول ارگانیک نسبتا به سایر خرما ها قیمت گرانتری دارد.

    خواص خرما ارگانیک نوابی یا به طور کلی خواص خرما ارگانیک عبارتند از:

    • کاملا ارگانیک
    • بدون استفاده از کود شیمیایی
    • بدون استفاده از سم شیمیایی
    • شیرینی کاملا طبیعی

     نوع گواهی اخذ شده / روند تولید :  دارای گواهینامه بین المللی ارگانیک اتحادیه اروپا تحت بازرسی و گواهی شرکت BCS Oko-Garantie آلمان، دارای نشان ایمنی و سلامت (سیب سلامت) از سازمان غذا و دارو ، دارای علامت استاندارد ایران، دارای گواهینامه HACCP (آئین کار بهداشتی و ایمنی مواد غذایی) ISO

  • سه شیره ارگانیک نفس

    فروشنده : ارگانیک ترین

    سه شیره ارگانیک نفس از سه نوع شیره مقوی به نام توت، انگور، خرما تشکیل شده که یک معجون فوق العاده به حساب می آید .

    این شیره ها در شرایط کاملا بهداشتی و بدون مواد نگهدارنده و شیمیایی تولید و بستبندی شده است و دارای انواع ویتامین ها و مواد معدنی میباشد .

    شما میتوان این معجون را در صبحانه و میان وعده استفاده کرده و باعث افزایش انرژی و رفع خستگی میشود.

    خواص سه شیره ارگانیک نفس :

    •  تقویت اعصاب
    •  مقوی بدن و خون ساز
    •   رفع خواب رفتن دست وپا
    •   تقویت اعصاب و حافظه
    •  شاداب وجوان کننده پوست
    •  تقویت قوای جسمی وجنسی
    •  ملین و برطرف کننده یبوست
    •   جایگزین قرص آهن و اسیدفولیک
    •  تقویت کننده مفاصل واستخوان ها
    •   رفع سردرد وسرگیجه ناشی از کم خونی

      نکات مصرفی سه شیره ارگانیک نفس :

    • انواع شیره به ویژه مخلوط سه شیره از انرژی و کالری بالایی برخوردار است و بسیار شیرین است. از این رو افراد مبتلا به دیابت، فشار خون، کلسترول و تری گلیسیرید بالا و همچنین افرادی که دارای اضافه وزن هستند بایستی از زیاده روی در مصرف سه شیره پرهیز کنند.
    • زیاده روی در مصرف سه شـیره برای افراد دارای مزاج گرم مناسب نبوده، موجب غلیظ شدن صفرا و بروز جوش در صورت و بدن آنها میشود.
    • میزان مناسب برای مصرف این ماده غذایی برای بزرگسالان روزی یک قاشق غذاخوری و برای کودکان هر 8 ساعت یک قاشق مرباخوری است.
    • نکته آخر اینکه با وجود گسترده بودن خواص سه شیره مصرف آن برای افراد عادی و دارای وزن طبیعی نیز بایستی با اعتدال همراه باشد.
    فروشنده : ارگانیک ترین

    سه شیره ارگانیک نفس

    84,000 تومان
  • شکرقهوه ای فردیسان

    فروشنده : ارگانیک ترین

    شکر قهوه ای فردیسان  ، تهیه شده از عصاره خالص نیشکر، بدونه هر گونه مواد افزودنی و مواد سفید کننده است.

    شکر قهوه ای فردیسان  دارای کالری کمتر و ساکارز کمتری نسبت به قند سفید می باشد.

    شکر قهوه ای فردیسان دارای مواد معدنی پتاسیم، منیریم، کلسیم و سدیم می باشد و به دلیل دارا بودن مواد معدنی برای رشد استخوان و جلوگیری پوکی استخوان مفید است.

    شکر قهوه ای فردیسان دارای ارزش غذایی بالا و برای سلامتی پوست مفید و استشمام آن آرامش بخش است.

    شکر قهوه ای فردیسان با چای، شیر، خامه و قهوه و صنعت شیرینی پزی  هم مصرف می شود.

    فروشنده : ارگانیک ترین

    شکرقهوه ای فردیسان

    125,000 تومان
  • شکلات پروتئین بار 20 گرم کاکامو وگان

    فروشنده : ارگانیک ترین

    شکلات کاکامو پروتئین بار 20 گرم پروتئین ، یک وعده غذای کامل با حجم پروتئین بالا ودارای 20 گرم پروتئین می باشد که بسیار مناسب برای تقویت و عضله سازی می باشد و به عنوان یکی از بهترین میان وعده غذایی برای ورزشکاران ودانش آموزان و دانشجویان می باشد .

    ویژگی‌های شکلات انرژی زا کاکامو :

    – تامین انرژی موردنیاز برای تمامی افراد به‌خصوص افراد بسیار فعال
    – حاوی انواع ویتامین و املاح معدنی موردنیاز بدن
    – تقویت ساختار استخوان‌ها و تقویت حافظه
    – افزایش تمرکز و هوشیاری
    – حاوی 20 گرم پروتئین گیاهی
    – به تاخیر انداختن خستگی
    ایجاد سیری ماندگار

    • شیوه نگهداری: در جای خشک و خنک نگهداری شود
    • مواد اولیه: گردو ،بادام ،تخم آفتابگردان،تخم کتان،پودرشاهدانه،کینوا،برنج قهوه ای،پودر جوانه گندم،استویا،کره کاکائو ومیوه خشک

    کنلیتا

  • شکلات صبحانه فندقی وگان ویگر

    فروشنده : ارگانیک ترین

    شکلات صبحانه وگان ویگر ترکیبی از ارده کنجد ، شکلات تلخ وگان ، گردو ، پسته و مغز فندق می باشد .

    شکلات صبحانه وگان فاقد مواد نگهدارنده و مواد افزودنی می باشد و می توان از آن در وعده صبحانه و عصرانه استفاده کرد .

    این محصول برای افزایش رشد و نمو کودکان مناسب می باشد ، هم چنین سرشار از کلسیم ، آهن ، مس و فیبر است .

  • شکلات طبیعی کنلیتا جنگی 40 گرم پروتئین بار

    فروشنده : ارگانیک ترین

    شکلات انرژی زا کنلیتا که به آن جیره جنگی نیز گفته می‌شود، ترکیبی منحصربه‌فرد از انجیر خشک، خرمای خشک، عسل صد در صد طبیعی (دارای تاییدیه آزمایشگاه غذا دارو) و نان جو است که با دارا بودن میزان ۱۲۰ کیلوکالری انرژی، فیبر بالا، ۵ گرم پروتئین (پروتئین کاملاً طبیعی و موجود در میوه بوده که مصرف آن هیچ‌گونه عوارض جانبی نخواهد داشت) تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، پانتونیک اسید، فولات، سدیم، پتاسیم، ویتامین K، کلسیم، منیزیم، آهن، منگنز، روی، می‌تواند جایگزینی کامل و کم‌حجم برای یک وعده غذایی، خصوصاً صبحانه باشد.

    ویژگی های شکلات انرژی زا کنلیتا جنگی

    • تامین انرژی موردنیاز برای تمامی افراد به‌خصوص افراد بسیار فعال
    • حاوی انواع ویتامین و املاح معدنی موردنیاز بدن
    • تقویت ساختار استخوان‌ها و تقویت حافظه
    • افزایش تمرکز و هوشیاری
    • حاوی ۴۰ درصد پروتئین
    • به تاخیر انداختن خستگی
    • ایجاد سیری ماندگار

    ترکیبات شکلات انرژی زا کنلیتا جنگی

    عسل، خرما، نان جو، انجیر، جو دوسر، پروتئین کینوا، پودر کاکائو

  • عسل آویشن یک کیلویی محمد

    فروشنده : ارگانیک ترین

    عسل آویشن ماحصل فعالیت زنبورعسل بر روی گل های آویشن، عسلی خوش طعم با خواص دارویی فراوان می باشد. نقش اصلی خاصیت دارویی گیاه آویشن به سبب وجود ترکیبات پلی فنولی موجود در اسانس آن، از جمله تیمول و کارواکرول می باشد. از آنجایی که عسل با غالبیت بالای شهد آویشن دارای مقادیر مؤثری از این ترکیبات پلی فنولی می باشد، می توان عنوان کرد که عسل آویشن علاوه بر خواص عمومی عسل، دارای خواص ویژه ای نیز می باشد. از مهمترین خواص دارویی عسل آویشن می توان به تقویت کننده بدن، ضد نفخ، خلط آور، ضد قارچ و ضد باکتری قوی، ضد سرطان، اشتهاآور و مفید برای سرماخوردگی عنوان کرد.

    • منطقه برداشت عسل آویشن  : دامنه رشته کوه های البرز

    • وزن محصول : یک کیلوگرم

    • زمان برداشت عسل:از اوایل تیرماه تا اواخر مردادماه

    • خواص فیزیکی : قرمز عقیقی یا کهربایی

    • نحوه بسته بندی: بسته بندی به صورت خام، حاوی تمامی آنزیم ها و مواد پروبیوتیک عسل

    • میزان مصرف

    بزرگسالان : روزانه 50-70 گرم

    کودکان بالای یکسال : 20-30 گرم روزانه

    خواص عسل آویشن :

    عسل آویشن دارای” طبع گرم و خشک” بوده و دارای ویتامین های آ- ب ای می باشد.  عسل آویشن حاصل فرآوری شهد گل های این گیاه توسط زنیور عسل است که علاوه بر خواص عمومی عسل ها دارای خواص ویژه ای است که عبارتند از:

    • بهبود تنگی نفس

    • بهبود دردهای مفصلی

    • تسکین و بهبود عادت های ماهیانه دردناک

    • مقوی مغز و اعصاب

    • مفید برای دردهای شکمی و روده

    • ضد صرع و تشنج

    • بهبود سرفه و گلودرد

     عسل آویشن یکی از چند عسل معرفی شده برای افراد دیابتی است .

    افراد دیابتی با توجه به نوع و درجه دیابت خود با مشورت پزشک خود مجاز به مصرف آن می باشند.

    عسل محمد

  • عسل اقاقیا یک کیلویی محمد

    فروشنده : ارگانیک ترین

    عسل اقاقیا یکی از با ارزش ترین انواع محصولات زنبورعسل است. معمولا زنبورها از اقاقیای سفید و زرد تغذیه می کنند که رنگ عسل را تعیین می کند. عسل تولید شده از اقاقیای زرد دارای رنگ زرد و عسل اقاقیای سفید تقریبا بی رنگ است.

    عسل اقاقیا از درختان جنگل های غرب و شمال(خودرو) می باشد. فصل برداشت آن از اواسط اردیبهشت و اواسط خرداد است. طعمی ملایم و همه پسند دارد که آن را تبدیل به انتخابی مناسب برای مصرف روزانه می کند.
    این عسل دیر رس می باشد.

    عسل اقاقیا در طول گل دهی این درخت جمع آوری می شود. زنبور عسل فقط در طی ۷-۱۰ روز در یک دوره گل دهی، امکان تولید عسل اقاقیا را دارد. این یکی از دلایلی مهمی می باشد که عسل اقاقیا را ارزشمند می دانند.

    عسل اقاقیا یک عسل درمانی خاص است که از خواص درمانی آن می توان به مقوی و انرژی زا حافظه ، نشاط آور و بسیار معطر ، مفید برای ناراحتی های صفرا ، ملین و خواب آور بودن اشاره کرد.

    خواص:

    مراقبت از پوست
    کاهش قند خون
    جلوگیری از بیماری های مزمن
    تقویت سیستم ایمنی
    ماهش وزن
    سیستم ضد باکتری

    ویژگی:

    رنگ: بی رنگ یا زرد

    بو: ضعیف

    طعم: خیلی ملایم

    شکل ظاهری: روان

    رس بستن: به کندی

    عسل محمد

  • عسل بره موم 300 گرمی محمد

    فروشنده : ارگانیک ترین

    عسل بره موم یک آنتی بیوتیک طبیعی است .  عسل بره موم، یک ترکیب کاملاً طبیعی و مخلوطی از دو محصول زنبورعسل است که بدون هیچ افزودنی تولید شده و می تواند در تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان زخم و سوختگی ها، عفونت های داخلی، پیشگیری از سرطان و سایر بیماری های مرتبط با رادیکال های آزاد تأثیر بسزایی داشته باشد.

    همچنین مطالعات بالینی نشان داده است که بره موم حاوی غلظت های بالای فلاونوئیدها بوده که به دلیل داشتن خواص ضد میکروبی به طور گسترده ای از آن برای تهیه مواد بهداشتی و دارویی استفاده می شود. با توجه به پتانسیل بسیار بالای بره موم جهت استفاده در مصارف گوناگون و با در نظر گرفتن پتانسیل های بالقوه زنبورداری کشور به عنوان یکی از قطب های زنبورداری دنیا و به مدد داشتن پتانسیل های طبیعی و اقلیمی می توان زمینه استفاده مطلوب تر بره موم به عنوان یک فرآورده طبیعی فراسودمند را در کشور فراهم نمود.

    نحوه مصرف: روزانه یک قاشق چای خوری را می توان به صورت ناشتا در اول صبح و یا شب استفاده کرد و یا همراه با آب ولرم و یا شربت ها مخلوط کرد و مصرف نمایید

    خواص :

    آنتی بیوتیک قوی
    ضد ویروس و ضد قارچ
    پیشگیری و کمک به درمان سرطان
    سرشار از آنتی اکسیدان
    ضد التهاب
    کمک به بهبود دیابت
    کمک به کاهش ریزش مو
    کمک رفع گلودرد
    مفید برای ریه و کمک به درمان بیماری های ریوی
    کمک به پشگیری و بهبود سرماخوردگی و بیماری های ویروسی مثل آنفولانزا و کرونا
    جلوگیری از پوسیدگی دندان ها
    کمک به رفع التهاب لثه
    پیشگیری و کمک به درمان بیماری های کبد


    رنگ : 
    قهوه ای تیره

    منطقه برداشت : مناطق مختلف خراسان شمالی ، گلستان ، همدان ، اصفهان و ناحیه زاگرس

    این ماده خارق العاده خواصی شامل اثر : ضد تومور و ضد سرطان،ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد انگلی، آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد پوسیدگی دندان دارد، همچنین به عنوان تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن، بهبود دهنده اختلالات دهان و لثه، بی‌حس کننده موضعی، کاهش دهنده فشار خون کاربرد دارد.

    درمان و کنترل سرطان با بره موم !

    تحقیقات نشان داده است بیمارانی که از سرطان‌های مانند سرطان ریه، معده، روده، پروستات، سینه، تخمدان و پانکراس رنج می‌برده‌اند با مصرف بره موم رو به بهبودی رفته و درمان سرطان آن سرعت بیشتری یافته‌اند.

    بره موم برای تقویت سیستم ایمنی بدن!

    این ماده خارق العاده خواصی شامل اثر ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد انگلی، آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد پوسیدگی دندان دارد، همچنین به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، بهبود دهنده اختلالات دهان و لثه، بی حس کننده موضعی، کاهش دهنده فشار خون کاربرد دارد.

    بره موم يا Bee glue، ماده رزينی چسبناكی است كه زنبورعسل آن را از روی درختان و گياهان جمع‌آوری كرده و از آن معمولاً براي چسباندن اجزای داخلی كندو به هم و تنگ كردن سوراخ‌های تهويه و سوراخ پرواز، ترميم شكستگی، جلا دادن سطح داخلی كندو و موميايی اجساد حيوانات خارجی و غيره استفاده می‌کنند. این ماده به نام propolis  نیز شناخته می‌شود به دلیل اینکه ابتدا توسط مصریان باستان شناخته شد و آن را نگهبان جلوی در یا propolis می‌نامیدند چرا که زنبورها در هنگام شروع زمستان ابعاد سوراخ پرواز را به‌واسطه این ماده چسبناک کوچک می‌کردند تا از ورود سرما جلوگیری نمایند.
    زنبور ابتدا تکه‌های رزین یا صمغ تراوش شده از جوانه یا تنه برخی درختان را به‌وسیله پاهای عقب و قطعات دهانی جدا می‌کند و سپس آن‌ها را به کمک بزاق دهان نمناک و شکل حبه مانند به آن می‌دهد و در نهایت به‌وسیله آرواره‌ها و به کمک پاها حبه‌ها را در داخل سبد گرده در پاهای عقبی قرار داده و به کندو حمل می‌نماید. مهمترین گیاهانی که زنبوران عسل از آن‌ها صمغ جمع‌آوری می‌کنند انواع درختان سپیدار، غدار، غات، اکالیپتوس، شاه بلوط، تبریزی، نارون، سوزنی‌برگ‌ها، فندق و بید است. البته وجود گیاهانی نظیر شبدر، یونجه و اسپرس نیز باعث تولید بیشتر آن موم توسط زنبورها می‌شود.
    این ماده معجزه آور شامل ۵۰ درصد صمغ یا رزین گیاهان، ۳۰ درصد موم، ۱۰ درصد اسیدهای چرب ضروری، ۵ درصد گرده گل و ۵ درصد دیگر آن از ترکیبات آلی، ویتامین‌ها و عناصر معدنی مانند نقره، سدیم، جیوه، مس، منگنز، آهن، کلسیم، وانادیم و سیلیس که هرکدام می‌تواند تأثیرات خاص خود را در بدن داشته باشد است.
    رنگ آن‌ها اغلب قهوه‌ای رنگ بوده ولی بین رنگ‌های زرد تا سیاه با انعکاس رنگی قرمز یا سبز ، قهوه‎ای روشن تا مایل به سبز و قهوه‌ای مایل به قرمز متغیر است ولی به دلیل داشتن درصد بالای موم گیاهی، شیره و رزین که اساس رنگ زرد در کندوها هستند به رنگ زرد بیشتر تمایل دارند.
    عسل محمد